SHAE is een jong en innovatief merk, geleid door praktische en ervaren ondernemers. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in SHAE zichzelf kan zijn en er representatief uit ziet. Comfort en duurzaamheid staat voorop bij de ontwikkeling en productie van onze collectie. SHAE werkt uitsluitend samen met gecertificeerde fabrikanten en maakt gebruik van duurzame materialen en stoffen. Samen met onze producenten en leveranciers zijn wij continu aan het innoveren op het gebied van comfort, kwaliteit en circulariteit.

 

Zo komen we tot duurzame circulaire toepassingen, de wereld wordt zo een beetje mooier.

SHAE voelt goed
SHAE is praktisch en comfortabel
SHAE is duurzaam

 

SHAE Care; stijlvolle en comfortabele bedrijfskleding voor alle helden in de zorg.
SHAE Corporate; stijlvolle en comfortabele bedrijfskleding voor alle dames met een representatief beroep.

Onze service ontzorgt, van ontwerp tot productie tot voorraadbeheer en meer. Alles gericht op uw glimlach en een langdurig partnership. SHAE vindt het belangrijk om samen te ontwikkelen en staat open voor een goed gesprek. Wij nemen uw feedback mee in de verdere ontwikkeling van onze collecties. Innovatie en vernieuwing komt voort uit samenwerking en toepassen van nieuwe technieken en inzichten. We kunnen van elkaar leren en elkaar versterken. Service draait om de kracht van verbinding.

SHAE Care ontwerpt en produceert stijlvolle, comfortabele en duurzame bedrijfskleding voor helden in de zorg. Onze modellen zorgen voor optimale functionaliteit en uitstraling.

SHAE Care is er voor alle mensen die werkzaam zijn in ziekenhuizen, verpleeg- en ouderenzorg, thuiszorg en aanverwante zorginstellingen. De collectie is ook uitermate geschikt voor medewerkers in de dentale- en veterinaire markt. SHAE Care is ontwikkeld en geproduceerd met de meest duurzame stoffen en materialen. Alle kleding is thuis en industrieel wasbaar.

SHAE Care collecties hebben een pasvorm met een perfecte fit voor elke medewerker. In SHAE Care voelt iedereen zich comfortabel, lekker en vrij. Onze collecties zijn geproduceerd van duurzame stoffen met het keurmerk Oeko-Tex Standard 100.

Om alle medewerkers in de zorg een perfecte pasvorm te bieden zijn er vier vaste voorraadcollecties. Daarnaast kan SHAE Care een collectie geheel in eigen stijl en identiteit voor uw organisatie of bedrijf ontwerpen en ontwikkelen. 

  1. SHAE Care The Original Line
  2. SHAE Care Basic-line
  3. SHAE Care Comfort-line
  4. SHAE Care Casual-line
  5. SHAE Care Premium-line

De collecties zijn comfortabel, duurzaam en van de beste kwaliteit. De bedrijfskleding die wij vandaag aan u leveren, vormt de basis voor de producten van morgen, een circulaire economie. Onze keuzes betreffende grondstoffen en productielocaties hebben een positieve impact op het milieu. Wij werken met stoffen van gerecycelde polyester en katoen om verspilling van water en materialen tegen te gaan en om CO2 uitstoot te verminderen. Met producenten en leveranciers uit Europa innoveren wij continue op het gebied van comfort, kwaliteit en circulariteit. Zo komen we tot circulaire toepassingen, de wereld wordt dan een klein beetje mooier.

SHAE Care ontzorgt de helden in de zorg. Samen met ons dealer- en wasserij netwerk zijn we in heel Nederland en België bereikbaar om in uw omgeving onze collecties te presenteren. Uw dealer in de buurt biedt een breed en vakkundig advies, kan snel leveren en uw kleding personaliseren middels logo-plaatsing.

Naast persoonlijke service en adviezen bij de SHAE Care dealers kunt u gebruik maken van de website voor aanvullende informatie, het bereiken van onze klantenservice en bestellen via de webshop. Indien gewenst maken wij voor uw zorginstelling een eigen klantenportaal met een persoonlijke en vooral ook veilige webshop.

SHAE Corporate richt zich op dames die er modieus en representatief uit willen zien, en tegelijkertijd zeer comfortabel willen werken. De SHAE Corporate collectie is uitgevoerd in stretch stof met een perfecte fit om dames makkelijk te laten bewegen en te laten stralen tijdens hun werkzaamheden. SHAE Corporate past alle dames.

SHAE Corporate:

  • stijlvol en modern
  • perfecte pasvorm
  • hoogwaardige afwerking
  • prachtige en praktische details

De collectie bestaat uit blouses, jurken, blazers, shirts, tops en broeken. Alle modellen zijn verkrijgbaar in zwart en donkerblauw.

SHAE Corporate is stijlvol, representatief en duurzaam.

SHAE Corporate modellen zijn uitgevoerd in de unieke Sensitive Fabrics, zeer comfortabel en duurzaam. De stof is een zogenaamde “Italian Jersey” een mix van 74% polyamide en maar liefst 26% elastan. SHAE Corporate is vormvast, pilt niet en is makkelijk wasbaar. Wij werken uitsluitend met fabrikanten die materialen duurzaam produceren, onze stoffen hebben het keurmerk Oeko-Tex Standard 100.